Resultaten voor houten bord met tekst maken

   
 
houten bord met tekst maken
 
Wil je ook een houten tekstbord met je eigen tekst? Kijk dan bij Creatieve Styling.
Je kunt kiezen uit: onbehandeld, white wash, greywash of schors. Welke tekst wil je op het bord hebben? Heb je voorkeur voor het lettertype, of zoek je bijv. strak, sierlijk of speels? Mocht je zelf al een voorbeeld of idee hebben, mail het mij dan gerust dan kijk ik naar de mogelijkheden. Zodra ik bovenstaande van je weet zal ik een ontwerp voor je maken. Dit ontwerp is vervolgens weer aan te passen naar je wensen. Op deze manier komen we op het gewenste eindresultaat. Bekijk ook deze voorbeelden.: whitewash met grijs.
Keyboost Vlaanderen
Maak je eigen ontwerp voor print op hout met tekst en spreuken.
Aangezien het houten bord in plankjes wordt opgedeeld zal de foto of tekst onderbroken worden door de aansluiting van de plankjes. Bij veel tekst of te kleine letters is de kans groot dat er letters wegvallen bij de aansluiting tussen de plankjes. Optioneel kan een whitewash-bewerking voor het hout gekozen worden. Dan wordt er vooraf een lichte, witte laag verf aangebracht op het hout. Oneffenheden zijn dan minder goed zichtbaar en de print krijgt hiermee extra kleurkracht. We raden deze optie speciaal aan als je een foto of logo bij de tekst gebruikt, zodat de noesten en nerven van het hout minder door de foto heen te zien zijn. Maar ook als je je ontwerp opmaakt met een achtergrondkleur is het raadzaam om voor de whitewash bewerking te kiezen.
horloges dames
Ontwerp je eigen tekst op hout of steigerhout. Binnen 3 werkdagen in huis.
We have a hero, papa tekst op houten kaart. Deze houten kaart met tekst is kleiner dan al onze andere tekstplankjes en daarom heb je voor een leuke prijs een mooie tekst op hout. Ontwerp je eigen tekst op hout boomstam 40 cm.
wasmachine
Spreukborden met quotes en teksten Ook zelf maken!
Niet met plakletters, maar gedrukt. Er is keuze uit heel veel teksten en quotes in diverse kleuren. Ook je eigen tekst, spreuk, wens of gedicht kan op een van onze tekstborden komen. We maken met veel plezier een ontwerp voor je.
DIY: Zelf tekstborden maken Mamaliefde.
Lees ook: DIY zelf een foto op canvas maken met mod-podge. 2.2.1 Latest posts by Linda see all. De volgende materialen heb je nodig om zelf een tekstbord te maken. Canvasbord; a3 formaat. Shilderstape / masktape. De tekst heb ik opgemaakt in een word-bestand en opgeslagen als pdf.
Tekstbord maken YouTube.
Karin Joan 25760, views. Kerstboodschap op houten bord Zo kan't' GAMMA Klusvideo Duration: 120. GAMMA bouwmarkt 3955, views. Met Transfermarker teksten op houten hartjes overbrengen Duration: 247. Karin Joan 60248, views. Tekstplankjes nl Hoe zetten wij de tekst op hout Duration: 143.
Tekstbord met eigen tekst HoutenLabel.
Houten deco figuren. Steigerhout/sloophout met tekst. Houten en mdf cijfers. Panelen voor raam of wand. Sint en Kerst producten. Gastenboek laten maken. Eigen ontwerp product. Houten en mdf figuren m Houten figuren maan-wolk-ster Tekstbord met eigen tekst. Tekstbord met eigen tekst.
Tekstbord maken GeaCrea.nl.
Neem een houten plankje waar je de tekst op wilt maken. Deze smeer je heel goed in met creapodge, dit is te koop bij de action. Print nu de tekst uit, doe dit wel in spiegelbeeld! Vervolgens leg je de tekst met de printkant op het hout in de creapodge en druk dit stevig aan en strijk het glad met bijv een pasje.

Contacteer ons